Muszáj porcukrot használni?
Igen. A porcukor tartja össze.
Nincsen habzsákom, mit tegyek?
Egyszerű. Fogni kell egy nylonzacskót, beletölteni amit ki kellene nyomni belőle és a zacskó csücskét le kell vágni.
Elkészítési idő: Max: 30 perc költségek: kevés közepes sok
Munka: 5-7 perc elkészítés: könnyű közepes nehéz
Sütés:15 perc
Szárítás: minimum 5-10 perc
Összetevők:
Fogyasztása:
Igen. A porcukor tartja össze.
Nincsen habzsákom, mit tegyek?
Egyszerű. Fogni kell egy nylonzacskót, beletölteni amit ki kellene nyomni belőle és a zacskó csücskét le kell vágni.
Elkészítési idő: Max: 30 perc költségek: kevés közepes sok
Munka: 5-7 perc elkészítés: könnyű közepes nehéz
Sütés:15 perc
Szárítás: minimum 5-10 perc
Összetevők:
- 10 dkg porcukor
- 2 tojás fehérje
- Az összetevőket jól összekeverjük, habzsákba töltjük.
- A sütőt előmelegítjük 160 C°-ra.
- A habzsákból sütőpapírra nyomjuk a habcsókokat, úgy, hogy ne legyenek túl nagyok.
- Sütőbe tesszük, 15 perc alatt megsütjük, majd megszárítjuk.
- magában
- tortára
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése