2013. okt. 30.

Kreatív Konyha: Habcsók

Muszáj porcukrot használni?
Igen. A porcukor tartja össze.

Nincsen habzsákom, mit tegyek?
Egyszerű. Fogni kell egy nylonzacskót, beletölteni amit ki kellene nyomni belőle és a zacskó csücskét le kell vágni.

Elkészítési idő: Max: 30 perc                               költségek: kevés közepes sok
Munka: 5-7 perc                                                 elkészítés: könnyű közepes nehéz
Sütés:15 perc
Szárítás: minimum 5-10 perc

Összetevők:
  • 10 dkg porcukor
  • 2 tojás fehérje
  1. Az összetevőket jól összekeverjük, habzsákba töltjük.
  2. A sütőt előmelegítjük 160 C°-ra.
  3. A habzsákból sütőpapírra nyomjuk a habcsókokat, úgy, hogy ne legyenek túl nagyok.
  4. Sütőbe tesszük, 15 perc alatt megsütjük, majd megszárítjuk.

Fogyasztása: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése