2013. szept. 20.

Tervezett bejegyzések

Ezeket a bejegyzéssorozatokat fogjuk (valószínűleg) indítani:

Sütési-főzés:
Nevet még nem kapott ez a sorozat (talán Kreatív Konyha) ami ősz-tél időszakban lesz a leggyakrabban írva.
Ezt a sorozatot PÁR NAP MÚLVA indítjuk. Először kenyereket, süteményeket később lekvárokat, karácsony környékén pedig karácsonyi ételek receptjei lesznek olvashatók.
A Jó kenyeret nem nehéz sütni ráadásul egészségesebb, és tovább eláll. A házi lekvárokat a legjobb módon készítjük, nem rakunk beléjük se dzsemfixet, se befőzőcukrot. Így is sokáig eláll. Várható körtelekvár recept. Mézeskalács házat nehéz építeni, ezért lehet, hogy bemutatjuk, hogyan kell "építeni". Videót nem mellékelünk hozzá, mert a mézeskalács ház könnyen, sokszor szétesik építés közben. Bemutatjuk a legfinomabb karácsonyi süti recepteket, ezek közül néhány CSAK a keztakaracsony.blogspot.hu oldalon lesz olvasható. Bemutatjuk a legszebb karácsonyi tálalást is.

Kertészeti:
Nevet még ez sem kapott. Ez a sorozat tavaszi-nyár eleji, Természetesen egyébként is lesznek gondozási tippjeink télen KÉTHAVONTA tavasztól őszig pedig legalább HAVONTA.
FEBRUÁR 1.-7. között indul, Nyomon követjük az ablakpárkányon nevelt paradicsomok növekedését, később érését, ízét, betegségekkel szembeni ellenállását, és így kiválasztjuk a legjobb fajt. A többit erről a sorozatról később.

Nyári utazás tippek, ismertetők:
Igen, a VÁR a Nyár 2. évadja, neve marad. Befejezzük Párizst, utána magyarországi helyeket járunk be. (idén tényleg). Készülünk idén meglepetés útisorozattal is.
A VÁR a Nyár JÚNIUS ELSEJÉN indul. További információkat Később fogunk írni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése